fbpx

Linkbuilding i praksis

Lær at linkbuilde i praksis

Kompetenceunivers med 25+ konkrete teknikker til linkbuilding, analyser & tests samt real-life cases

+ gratis linkmuligheder

med linkbuildingekspert Mads Nordskov

Linkbuilding i praksis

Synes du at linkbuilding er svært, og savner du alternativer til at købe links eller hyre et SEO-bureau?

Er du træt af, at alle blogindlæg og podcasts om linkbuilding ikke rigtig forklarer, hvordan du gør i praksis?

“Linkbuilding i praksis” er løsningen.

Jeg giver dig alle mine “hemmeligheder”, alle mine teknikker lært gennem 15 år med linkbuilding.

Kort fortalt: du lærer at linkbuilde selv på alle de mange måder, jeg selv gør.

Kurset er pt. lukket

 • Ny viden hver måned

  Jeg deler al min viden om linkbuilding med dig løbende. Intet bliver holdt tilbage. Alt hvad jeg lærer, lærer du også. Alt hvad jeg ved, deler jeg med dig.

 • Kom med bag tæppet

  Jeg vil glæde mig til at tage dig med om bag tæppet, når jeg researcher ny viden og nye teknikker til linkbuilding, samt når jeg selv bygger links i praksis.

 • Nye gratis linkmuligheder hver måned

  Jeg deler nye gratis linkmuligheder hver eneste måned. Links du nemt selv kan lave - inkl. en guide til hvordan.

 • Ingen binding

  Jeg vil hellere levere så meget, at du ikke ønsker at melde dig ud, end at fastholde dig med unfair vilkår. Altså: ingen binding og du kan altid melde dig ud fra måned til måned.

Mere end et kursus

Linkbuilding i praksis er meget mere end et almindeligt kursus.

Når du har tilmeldt dig, ligger der 25+ lektioner klar til dig. Her lærer du dels hvor du skal begynde din linkbuilding-indsats uanset dit udgangspunkt, samt får alle mine bedste tips og tricks til at skaffe links på kreative måder, hvordan du pleaser Google, hvordan du holder styr på dine links og meget, meget mere.

Men ikke nok med det.

Hver måned kommer der nye lektioner med tips til at linkbuilde, med formidling af ny viden fra ind- og udland og med linkbuilding-cases, hvor du løbende kan følge med når jeg anvender teknikkerne i virkeligheden. Jeg laver også mine egne tests, og deler kun resultaterne med dig.

Du har også mulighed for at stille spørgsmål og får altså direkte adgang til mig og min viden.

Sidst, men ikke mindst, får du løbende nye gratis linkmuligheder du selv kan bygge med det samme.

Kurset er pt. lukket

Dette indeholder universet lige nu

Tips og teknikker til linkbuilding i praksis

Jeg lærer dig en helt ny linkbuilding-teknik, hvor du, på en kreativ måde, kan udbytte webbilleder (stock photos) til at skaffe unikke links.

Få øjnene op for alle de muligheder der findes for at få links fra velgørende organisationers hjemmesider. Du støtter et godt formål samtidig med at du får et stærkt link – og kan trække det fra i skat.

Lær at bruge tjenesten HARO til at få stærke links fra internationale medier og hjemmesider. Jeg viser dig, hvordan jeg selv gjorde og du får både tips og en skabelon, så du selv kan gøre det samme.

En guide til hvordan du identificerer udenlandske blogs og websites i din niche, der modtager gæsteindlæg gratis. Jeg viser dig et eksempel på, hvordan jeg skaffede en kunde et link med denne teknik.

Lær hvordan du benytter dine relationer hos leverandører, softwareudbydere mv. til at skaffe stærke links i form af testimonials.

Lær hvordan du automatisk sætter overvågning op på dine vigtigste søgeord, så du altid kan reagere hvis de bliver omtalt i fora og på blogs – og dermed skabe links. Se et eksempel på hvordan jeg gør.

Dette er én af de mest effektive metoder til at skaffe links, som du ellers ikke ville få. Jeg lærer dig dels hvordan du kan spionere på dine konkurrenter og holde øje med, hvilke nye links de får, samt hvordan du automatiserer hele processen.

Jeg viser dig, hvad du skal være opmærksom på, hvis du køber såkaldte advertorials fra store medier som Jyllands-Posten eller Finans, så du ikke betaler mange penge for lille værdi. Jeg lærer dig også hvordan du kan booste dine advertorials linkværdi, samt hvor og hvordan du bedst køber dem.

Du får i dette kapitel 6 tips til at skaffe links specielt rettet mod dig, der driver en webshop – eller har kunder der gør.

Jeg lærer dig, hvordan du får links fra websites, andre ikke har, ved at sponsorere sportsklubber og -udøvere. Du får også et tip til, hvordan du nemt og billigt kan få links fra websitet Odendo.dk.

Lær hvordan du skaber unikke links for få penge via crowdfunding-projekter. Jeg viser dig også hvordan du kan automatisere processen.

Skab links til din virksomhed på en lang række startup-portaler. Det er nemt og gratis.

Jeg viser dig en måde, du kan få links fra Wikipedia, som ikke bliver slettet, og som ikke er skabt ved snyd.

Jeg deler ud af eksempler på websites, hvor du helt gratis kan få links fra.

Jeg forklarer dig hvad PBN-links er, fortæller dig hvad du skal være opmærksom på, hvis du vil købe dem, kommer ind på sikkerhed og risici, samt fortæller dig, hvor du kan købe denne type af links.

Lær at udnytte denne gamle metode til helt gratis at få links til din hjemmeside. Lær hvordan du finder folk at bytte links med, og vigtigst: jeg viser dig hvordan du mest effektivt placerer byttelinks.

Jeg viser dig teknik og værktøjer til at arbejde med “broken linkbuilding” i Danmark. Det er en meget brugt teknik i USA, men typisk ret svær at udføre på det danske Internet.

Lær hvordan du bygger mindre websites, der er relaterede til din niche, så du både kan dominere søgeresultaterne på dine søgeord, samtidig med at du har websites at bruge til linkbytte.

Jeg fortæller dig, hvordan du bygger et såkaldt “Social Fortress”, som er et netværk af sociale profiler, der kan hjælpe med at bygge brand om din hjemmeside, samt give en varieret linkprofil.

I denne serie, guider jeg dig igennem alle overvejelser og trin for at skabe et PBN-netværk fra bunden. Serien går over 4 kapitler (hvoraf det første er live), og ender med et mini-netværk, som medlemmer af Linkbuilding i praksis får gratis adgang til at bruge.

Guides

Jeg forklarer hvorfor det er vigtigt at organisere og overvåge de links du bygger, samt præsenterer dig for tre værktøjer til dette formål.

Et kapitel om etik. Jeg giver dig min holdning til, hvad der er ok og hvad der ikke er i en verden der ikke er reguleret. Dybest set handler det om at bruge sund fornuft og ikke ødelægge det for andre – og dig selv.

Ahrefs’ Domain Rating (DR) er en måleenhed for et links styrke, som mange læner sig op ad, når de køber links. Jeg forklarer hvorfor man skal passe på med at stole blindt på DR, samt afslører hvordan visse linksælgere svindler med den.

Jeg giver mit bud på hvordan man kan værdiansætte et link og svare på spørgsmålet “hvad skal et link koste?”

I dette kapitel går jeg ind i emnet “ankertekster” som ofte er meget undervurderet. Du lærer at analysere dig frem til den rette fordeling af ankertekster i din linkprofil.

Du lærer hvor hurtigt du skal bygge links i din niche for at konkurrere uden at gøre Google vred. Du lærer også at analysere dine konkurrenters “link velocity”.

Sådan opsætter du et professionelt PBN (en guide i 4 afsnit)

Jeg opsætter i 4 lektioner et professionelt blognetværk til linkbuilding. Vi runder alle relevante overvejelser mens jeg bygger sites. Som medlem får du eksklusivt adgang til at bruge PBN-netværket gratis.

En introduktion til .dk-domæner og deres cyklus. Forskellige måder at skaffe udløbne domæner til PBN-sites. Sådan vurderer du om et domæne kan bruges. En gennemgang af de 5 domæner vi bruger i denne case.

Analyse og test

Jeg har i samarbejde med en amerikansk ekspert testet dels om danske PBN-links virker (det gør de) og hvor længe de er om at have effekt.

De 4 mest kendte værktøjer til at checke backlinks testes på 1 million domæner.

Spørgsmål og svar (brevkasse)

Få direkte adgang til eksperten og få svar på dine spørgsmål om linkbuilding.

Gratis linkmuligheder

Jeg giver dig danske linkmuligheder, du kan udnytte gratis med det samme. Der er 10 muligheder fra begyndelsen og listen bliver udvidet løbende. Du får en fuld guide til hver enkelt linkmulighed.

Kurset er pt. lukket

Hvem er jeg?

Mads Nordskov

Jeg hedder Mads Nordskov, lavede min første hjemmeside i 1995, analyserede søgemaskiner før Google blev opfundet og har arbejdet professionelt med SEO siden 2008.

Linkbuilding har været en stor del af mit liv de sidste 15 år. Der er ikke noget i verden jeg ved mere om end links og linkbuilding. Det er også noget af det sjoveste og mest kreative jeg ved. Det er min hobby, udover at være min forretning.

 

Hør hvad andre siger

Udtalelserne herunder er respons på min julekalender fra 2020, som er udgangspunktet for Linkbuilding i praksis.

Mads er en af de største kompetencer i Danmark, når det kommer til linkbuilding. 

Foruden et stort kendskab til søgeordsoptimering og linkbuilding, har han en erfaring, der gør, at han kan få selv de største hjemmesider til at linke til en.

I modsætning til andre i branchen er hans tilgang meget dynamisk og altid med udgangspunkt i den enkelte case, således at relevansen altid er i top.

Jeg tilmeldte mig Mads Nordskovs julekalender, uden de store forventninger, men jeg blev da i den grad positivt overrasket.

Ud over at få 24 mails, en hver dag i december, var der tale om lange og gennemarbejdede emails, både med fakta, men også med anvendelsen af denne i praksis.

Alle mails var i et let forståeligt sprog, og de var både for begyndere og mere trænede. Og vigtigst af alt, genopfriskede de en masse ting, som jeg ikke lige havde fokus på eller tænkte på, fordi det var røget lidt i baggrunden.

Alt i alt et fantastisk tiltag, som endda var gratis, jaja jeg solgte min email, I know.

Du skal være endog ekstremt erfaren ud i linkbuilding, hvis du ikke får mindst en håndfuld tips eller værktøjer, du kan bruge i Mads' linkbuildingserie. Ud over at han beskriver teknikken udførligt, så væltede det også med eksempler, hvor han selv havde skaffet sig et link med teknikken og sidst men ikke mindst, fulgte der ofte en rigtigt god guide med, der beskrev, hvordan man lettest gjorde eller fandt frem til de relevante muligheder.
 
Linkbuilding anno 2021 er ikke længere bare at skubbe links selv. Mange ved godt, at et link har en værdi i dag, så det kræver at man er mere kreativ i sine teknikker. Mads' serie var et forfriskende indspark med nye metoder og gamle metoder tilføjet et nyt twist. De gav mig lyst til at komme i gang med linkbuilding igen. Der ud over indeholdt serien masser af værktøjer, jeg ikke kendte.
Det var befriende, at Mads ikke spillede hellig og undgik den nok mest udbredte linkbuildingteknik i Danmark, PBN-links. Til gengæld behandlede han emnet sobert, pragmatisk og relevant.
 
Kan varmt anbefale Mads' serie af linkbuildingtips

Jeg har arbejdet med digital marketing - især SEO - i snart 10 år, og iblandt Mads’ kanon gode tips, var der et par stykker, som jeg ikke kendte til. Det er sjældent jeg er ude for det mere. Varm anbefaling af Mads som linkbuilding-mester.

 • Ny viden hver måned

  Jeg deler al min viden om linkbuilding med dig løbende. Intet bliver holdt tilbage. Alt hvad jeg lærer, lærer du også. Alt hvad jeg ved, deler jeg med dig.

 • Kom med bag tæppet

  Jeg vil glæde mig til at tage dig med om bag tæppet, når jeg researcher ny viden og nye teknikker til linkbuilding, samt når jeg selv bygger links i praksis.

 • Nye gratis linkmuligheder hver måned

  Jeg deler nye gratis linkmuligheder hver eneste måned. Links du nemt selv kan lave - inkl. en guide til hvordan.

 • Ingen binding

  Jeg vil hellere levere så meget, at du ikke ønsker at melde dig ud, end at fastholde dig med unfair vilkår. Altså: ingen binding og du kan altid melde dig ud fra måned til måned.

Hør hvad andre siger

Udtalelserne herunder er respons på min julekalender fra 2020, som er udgangspunktet for Linkbuilding i praksis.

Jeg fulgte årets julekalender og har med stor fornøjelse læst samtlige 24 mails. Det er sjældent, at jeg læser andet end overskrifterne, når jeg modtager nyhedsbreve, men i dette tilfælde gennemlæste jeg samtlige mails - fra start til slut. Jeg har taget en masse ny viden og inspiration med fra julekalenderen og har faktisk allerede taget action på en håndfuld af de gode tips. Derfor håber jeg, at december 2021 også kommer til at byde på en julekalender inden for SEO og linkbuilding. 

Jeg var en lille smule skeptisk, da jeg tilmeldte mig julekalenderen, da jeg føler, at min viden om linkbuilding er forholdsvis stor. Der gik dog ikke mange mails, før jeg blev klogere.

Mads formår at skrive i et sprog, der fanger og som samtidig er let at overføre direkte til ens egen virksomhed. Der veksles mellem en god blanding af forklaringer, konkrete eksempler og direkte anvendelige værktøjer, der bare er til at gå i gang med.

Jeg anbefaler på det varmeste Mads og hans store viden til alle, der arbejder eller interesser sig for linkbuilding.

Selvom jeg selv har arbejdet med SEO i mange år, har jeg i mindst et halvt årti læst alt hvad Mads har skrevet om SEO og linkbuilding i både åbne og lukkede foras. For mig har det været tydeligt at han ved en masse om emnet og evner at formidle det. Hans linkbuilding-julekalender var ingen undtagelse, da den var fyldt med brugbare tips for både begyndere og øvede. Jeg har allerede implementeret en håndfuld tips fra julekalenderen og ser frem til endnu flere tips i e-bogen.

Tak for en god, inspirerende og ikke mindst lærerig julekalender. Der var tips og tricks til både nørder og os i den anden ende af skalaen. Det gode er at du formår at forklare det så man umiddelbart kan gå til det og få startet på sin egen linkbuilding. Det er – desværre – ikke noget jeg har beskæftiget mig med i tilstrækkeligt omfang da det har virket uoverskueligt. Men nu er der i hvert fald noget at gå i gang med.

Skulle jeg få den tanke at få nogen til at hjælpe mig med linkbuilding, giver kalenderen fin indsigt til at skabe en mere kvalificeret dialog.

Tak for nu – jeg skal ud og bygge links...

Jeg har haft fornøjelsen af at læse Mads' linkbuilding julekalender, som han sendte ud som et nyhedsbrev. Jeg må i den grad tage hatten af for den mængde viden og værdi, han gratis deler ud af.

De fleste andre nyhedsbreve, jeg får fra andre virksomheder, indeholder ikke i nærheden af den mængde detaljeret information om linkbuilding, som han deler ud af i sin julekalender, men må betegnes som tynd sjap og regn ved juletid.
 
Hver af Mads' mails med julekalendertips til linkbuilding var proppet med solidt indhold med konkrete, praktiske tips, som man kan bruge i sin egen linkbuildingstrategi med det samme. Samtidig var der også nævnt flere hjemmesider online, hvor man kan bygge links fra til sine egne projekter.

Det er en fornøjelse at følge dine tips og råd om linkbuilding. De tips der gives, følges altid med uddybning og eksemplificering, som gør det let at forstå og omsætte til praksis. Det betyder, at selv en person som mig, der er helt ny på området, kan forstå emnet og omsætte det til noget anvendeligt for min forretning.

Tusind tak for en fremragende Linkbuilding-julekalender. Jeg vil anbefale alle – måske lige med undtagelse af mine konkurrenter - at læse julekalenderen (og/eller kommende E-bog)!

Udover at være proppet med daglige hemmeligheder, så var dine ord både finurlige, velskrevne og ikke mindst yderst anvendelig for mig og min webshop.

Jeg driver webshoppen Greenharmony.dk, og mit Nytårsforsæt er at bruge samtlige dine 24 gode råd til linkbuilding inden 1. februar.

Mads har igennem december lært fra sig med 24 stærke emner, som har været med til at styrke både min, men også nye ansattes opfattelse af linkbuilding. Mads forklarer tingene exceptionelt enkelt og det er lykkedes at eksekvere dette til UG. Tak for at dele din viden!

Da jeg opdagede, at der var en julekalender om linkbuilding, skyndte jeg mig at tilmelde mig. Det kunne være, der var et enkelt råd eller to, jeg kunne bruge til noget. Jeg blev ikke skuffet! Selvom jeg har sat mig ind i emnet igennem et stykke tid og kender til mange linkmuligheder, fik jeg en masse nyt at arbejde med. Alle tips var desuden virkelig håndgribelige og lige til at implementere i min virksomhed. Jeg er allerede i gang med at få flere links og er bare super tilfreds!

Jeg har med glæde åbnet samtlige 24 låger i linkbuilding-julekalenderen. Der er links i alle afskygninger. Nogen er lige til højrebenet, mens andre kræver lidt arbejde. Kort sagt: Der er link for enhver smag – både for begyndere og øvede.

Det har været en sand fornøjelse at modtage din linkbuilding julekalender med 24 mail her i december. Du har givet mig et helt nyt indblik i linkbuilding, som jeg ellers syntes er mega svært og meget tidskrævende. Jeg har fået masser af inspiration og nye ideer til hvordan jeg selv nemt kan lave links til min webshop.

Hver dag glædede jeg mig til din mail skulle tikke ind i indbakken, spændt på hvad dagens linkbuilding gik ud på. Mads forklarer og skriver på en god, enkel og forståeligt måde, så man ikke er i tvivl om hvordan man skal gribe opgaven an.

Jeg skyndte mig at gemme hele min linkbuilding julekalender, alle 24 mails med nye inspirerende og gode tips. Så jeg nu kan bruge den som opslagsbog når dagens opgave byder på linkbuilding.

SEO kalenderen’s tips og tricks ramte spot on på de frustrationer, som jeg har haft indenfor SEO verdenen. Dejligt med konkrete forslag og muligheder fremfor alt den snak og varm luft om hvordan store virksomheder har gjort for at ligge nummer 1 på Google.
 
Jeg vil klart anbefale alle, at læse dine gode råd! De fleste vil nok kunne spare nogle konsulenttimer, og om ikke andet være rustet bedre til, at kunne være en bedre medspiller overfor SEO konsulenten, med konstruktive spørsmål. 

Som indehaver af Danmarks største privatejede internetportal for iværksættere, er det afgørende at ligge godt placeret på Google og andre søgemaskiner.  Jeg arbejder derfor systematisk med søgemaskine optimering, og her er linkbuilding en meget vigtig brik i spillet. Jeg har været heldig med at nogle kommuner og erhvervsråd linker til mig, men jeg manglede inspiration til at komme videre også uden at købe tonsvis af link på mere tvivlsomme sider. Derfor tilmeldte jeg mig Mads Nordskovs julekalender mail inspiration. Det gav flere gode konkrete tips, der nu linker til min hjemmeside, Startinfo.dk. Samtidig har jeg fået en masse inspiration, så jeg nu har en ”to-do”- liste til de kommende måneder.

Jeg kendte en del til det i forvejen, men når man (er selv 49 år) arbejder med
chefer der er 40+ og som bare synes at alt skal være som i 1985 da de
blev uddannet, så er det ret lækkert med et opslagsværk, der kan bruges
som dokumentation for, at linkbuilding er som at investere i en avisannonce, der bare bliver ved med at give og give.

Det har jeg eksempelvis brugt nogle af dine indlæg til.

TAK!

Jeg har modtaget din julekalender med jubel og kyshånd. Dagligt har dine linkfif været et glædeligt spændingspunkt og alle fif noteret og vil blive brugt flittigt. Glæder mig til at læse din ebog.

Zilo er en del af Nordskov Media

Mangler du professionel hjælp til din SEO & linkbuilding?

ZILO

Nordskov Media ApS
Ryesgade 106A, 2. sal
2100 København Ø
CVR: 41148187

hej@zilo.dk

Nordskov Media

© 2021 Zilo – en del af Nordskov Media ApS.